Despre Noi - parapanta brasov

Pasiunea zborului cu parapanta

Onesky.ro paragliding team

   Bun venit în lumea plină de adrenalină și frumusețe a zborului cu parapanta în Brașov cu echipa noastră, One Sky! Situați în inima frumoasă a Brașovului și în pitorescul peisaj al Poianei Brașov, ne dedicăm să aducem clienților noștri experiențe unice și memorabile în aer, prin zborul cu parapanta.

   Echipa noastră este compusă din instrucotri pasionați, cu ani de experiență în domeniul zborului cu parapanta. Cu atenție la detalii și siguranță maximă, fiecare membru al echipei One Sky este dedicat să ofere clienților noștri cele mai incredibile aventuri în aer.

   Indiferent dacă ești un începător curios sau un veteran al zborului cu parapanta, suntem aici pentru a-ți oferi o experiență personalizată și plină de satisfacție. Cu vremea superbă a Brașovului și cu peisajele incredibile ale Munților Carpați în jurul nostru, fiecare zbor devine o călătorie în sine, plină de emoție și bucurie.

   Fie că alegi să zbori deasupra orașului medieval Brașov sau să îți îndeplinești visul de a zbura deasupra frumuseții naturii din Poiana Brașov, echipa noastră de experți te va ghida cu profesionalism și pasiune.

   Alătură-te nouă și descoperă senzația de libertate absolută și aventură în aer cu One Sky – unde fiecare zbor devine o poveste de neuitat!

Dacă te-ai îndrăgostit de zbor și vrei să devii pilot de parapantă, hai alături de noi. Cursurile încep anual, toamna, din septembrie.

Rezervă-ți zborul în tandem astăzi și lasă-ne să te ajutăm să creezi amintiri care vor dura toată viața!

Parapanta Brasov | OneSky.ro

Vlad

Pilot tandem parapanta - Xc-Pilot - instructor parapanta

Cristi

Pilot tandem parapanta

Parapanta Brasov | OneSky.ro

Ovidiu

Pilot tandem parapanta - acro pilot - instructor parapanta