Despre Noi

Onesky.ro paragliding team

    Bine ati venit in clubul nostru de parapanta, OneSky Paragliding, unde suntem specializati in zboruri in tandem in Brasov sau Poiana Brasov si nu numai.

    Clubul nostru este dedicat sa ofere o experienta de zbor fascinanta, indiferent daca veniti pentru prima data sau sunteti in cautare de senzatii tari.

    Echipa noastra de instructori cu inalta calificare si certificare, va va ghida de-a lungul intregului proces, de la verificarile de siguranta inainte de zborul in tandem pana la momentul in care decolati si va avantati spre cer, iar echipamentul nostru de ultima generatie va asigura un zbor sigur, confortabil si placut.

    Zborurile in tandem deasupra Brasovului sau deasupra Postavarului, in Poiana Brasov, sunt o modalitate excelenta de a experimenta fiorul zborului, fara a fi nevoie de experiensa sau pregatire anterioara. Veti fi legat in siguranta de unul dintre instructorii nostri, care se va ocupa de toate detaliile tehnice in timp ce va asezati, va relaxati si va bucurati de privelistea uluitoare, din zbor.

   Fie ca sunteti in cautarea unei aventuri unice pe care sa o impartasiti cu prietenii si familia, fie ca doriti sa oferiti un voucher cadou pentru cineva drag, ce va ofera vederi impresionante ale muntilor si padurilor, clubul nostru de parapanta OneSky Paragliding este alegerea perfecta.

   Daca te-ai indragostit de zbor si vrei sa devii pilot de parapanta, hai alaturi de noi. Cursurile incep anual, toamna, din septembrie.

 

Rezerva-ti zborul in tandem astazi si lasa-ne sa te ajutam sa creezi amintiri care vor dura toata viata!